Prima doorstroming

Op de Adriaan Roland Holstschool zien wij kinderen al als kleine peutertjes binnen komen en uiteindelijk als zelfstandige grote kinderen de school weer verlaten. Het is een eer om deze kinderen stuk voor stuk te mogen zien ontwikkelen, groeien en bloeien.
Op onze school leggen we voor leerlingen de basis voor de rest van hun leven. We spreken de kinderen aan in hoofd, hart en handen en bieden zo ruimte tot ontwikkeling van de kwaliteiten die ieder kind in zich heeft. Zo groeien kinderen op naar volwassenheid, opdat zij kunnen functioneren in een moderne, zich ontwikkelende maatschappij.

Aansluitend bij deze doelstelling zien we veel kinderen na onze basisschool kiezen voor de Adriaan Roland Holstschool voor voorgezet onderwijs aan de Loudelsweg 38 in Bergen. Doorstroming naar regulier voortgezet onderwijs is overigens ook prima mogelijk.

Prima doorstroming