Basisschool de Adriaan Roland Holt School is de vrijeschool van Bergen

Klassenouders

Een meest directe schakel tussen de leerkracht en de oudergroep zijn de klassenouders. De leerkracht heeft regelmatig overleg met de klassenouders. Zij zijn extra betrokken bij de klas, bijvoorbeeld voor afspraken en planning voor hulp bij allerlei activiteiten.

De leerkracht benadert zelf ouders of zij de rol van klassenouder willen vervullen.Wie de klassenouders zijn, maakt de klassenleerkracht bekend aan de ouders.

Twee keer per jaar wordt er een bijeenkomst georganiseerd voor alle klassenouders samen met alle andere ouders die zich extra inzetten voor school. Een van de leraren en de directeur zijn daarbij aanwezig. In dit overleg wordt er gesproken over het reilen en zeilen in de school. Wat gaat er goed, wat gaat er minder? Wat is er nodig? Doel is dat iedereen goed op de hoogte is van wat er allemaal op school gebeurt en elkaar te helpen waar mogelijk.

Klassenouders 2020-2021:

Kleuterklas 1 (juf Ingrid)

Mariëlle

Margo

bramenbuurt@gmail.com

Kleuterklas 2 (Juf Maartje)

Rose
Wildebloemetjes@gmail.com

Kleuterklas 3 (Juf Esther)

Sanne

estherouders@gmail.com