Basisschool de Adriaan Roland Holt School is de vrijeschool van Bergen

Lentemarkt

Op Zaterdag 18 April 2020 komt er (wegens het succes in 2019) weer een feestelijke Lentemarkt.

Het idee van de markt is dat het een geschenk is van de ouders aan de school. Van 90% van de opbrengst wordt iets moois aan de school geschonken. De andere 10% gaat naar een goed doel. Ouders helpen met activiteiten en/of iets bakken voor het kinderrestaurant.

De markt zal gevuld zijn met: leuke kramen, kinderactiviteiten, poppentheater en nog veel meer leuks. Er komt een kinderrestaurant en een plek om te zitten en te genieten van het open podium.

Kramen
Rondom alle activiteiten staan marktkramen die te huur zijn. Ouders en andere geĂ¯nteresseerden met een eigen onderneming met leuke producten kunnen een hele of halve kraam huren.

Een hele kraam, 4 meter lang, kost 50,00 euro. Een halve kraam kost 25,00 euro. Heeft u interesse om 18 April 2020 een Kraam te huren?
U kunt zich nu al opgeven bij Mirjam Bergsma, stuur haar hier een mail

Er is een Lentemarkt Commissie, maar wil je graag helpen bij de voorbereidingen heel graag. We kunnen altijd helpende handjes gebruiken. Meld je hier aan.

Bouke Jonker

Irene Leroy