Naschoolse opvang De TOVERSTER

Voor onze vertrouwde naschoolse opvang zorgt AllesKits. De opvang vindt plaats in de huiselijke omgeving van de school zelf. Tot 18:30 uur kunnen kinderen, net als thuis, tot rust komen en lekker spelen. Ook tijdens deze middag wordt er gewerkt met een ‘natuurlijk ritme’ en duidelijke overgangen van de ene naar de andere activiteit. De kinderen eten gezamenlijk een biologische lunch en gaan gezamenlijk (of per groep) naar buiten. De kinderen worden diverse creatieve en inspirerende activiteiten aangeboden in verticale groepen door ervaren leidsters.

U kunt kiezen voor vaste of flexibele opvang. De opvangtijden zijn als volgt:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12:45 tot 15:00 uur, 12:45 tot 18:30 uur of 15:00 tot 18:30 uur
Woensdag van 12:45 tot 18:30 uur

*Op woensdag vindt de naschoolse opvang plaats op de locatie Europese school. De kinderen van de Adriaan Roland Holstschool worden dan door de leidster van Alles Kits opgehaald.

Het staat u natuurlijk altijd vrij om uw kind(eren) eerder op te halen. De opvang is geopend op alle schooldagen, op studiedagen en in de schoolvakanties, met uitzondering van de erkende feestdagen.

Wilt u gebruik maken van de buitenschoolse opvang dan moet u zich richten tot AllesKits:

tel:     0229-278560
web:   www.alleskits.org