Basisschool de Adriaan Roland Holt School is de vrijeschool van Bergen

Basisschool de Adriaan Roland Holt School is de vrijeschool van Bergen

Samen vieren
verbindt.

Gepubliceerd op: 23-01-2020Nieuw

nieuwsbrief 23 januari 2020

Koning Winter staat op de seizoentafel, maar echt koud is het buiten nog niet. De kleuters glijden mooi schaatsend door de gangen. De kinderen van klas 3 t/m 6 mogen ook op zoek naar hun schaatsen, want zij gaan binnenkort de baan op.


Heeft u zelf een bericht voor de nieuwsbrief? Stuur het naar info@arhbergen.nl !

In deze nieuwsbrief

  • een stralend begin van het nieuwe jaar
  • de nieuwe nieuwsbrief
  • staking
  • ziekmeldingen
  • start nieuwe klas
  • gegevens controleren
  • tevredenheidsonderzoek
  • datum Carnaval
  • datum Lentemarkt

Een stralend begin

van het nieuwe jaar.


We zijn het nieuwe jaar met een frisse neus en een heerlijk zonnetje begonnen. We hebben met een heerlijke wandeling door het duin en over het strand Bjørn uitgezwaaid. Wij wensen hem veel plezier in zijn nieuwe baan.

de nieuwe nieuwsbrief

De nieuwe website is in de lucht en vanaf nu komt een deel van de nieuwsbrieven op onze mooie nieuwe site te staan. Ons schoolnieuws komt nog steeds eens in de 14 dagen, maar zal er iets anders uit gaan zien.

Eens per maand verschijnt de nieuwsbrief op de website, u krijgt per mail een link, zodat u meteen op de goede pagina belandt.

Eens per maand krijgt u ook een mail met nieuws dat alleen voor u is bestemd. Dit plaatsen wij niet op de site.

staking basisonderwijs 30 en 31 januari

Zoals eerder al gecommuniceerd is, staken wij ook. Donderdag gaan we samen op school aan de slag en vrijdag gaan wij aan de klassenadministratie werken om de werkdruk wat te verlagen.

afwezigheid melden

Als uw kind niet naar school kan komen, dan mag u dat nu ook voor 9 uur 's morgens mailen naar secretariaat@arhbergen.nl. Wilt u er dan bij vermelden in welke klas uw kind zit en wat de reden van afwezigheid is.


start nieuwe klas

3 februari is het zover, de nieuwe klas gaat van start. Er wordt druk gewerkt om alles te realiseren. Ouders en kinderen komen alvast een kijkje nemen in wat hun nieuwe klas gaat worden. Er is al een oproepje gedaan, maar de nieuwe klas zoekt nog een mooie nieuwe naam. Heeft u een goed idee? Mail naar info@arhbergen.nl

De officiële opening van de nieuwe klas stellen we nog even uit. Het is fijner voor de kinderen als zij al gewend zijn aan de nieuwe klas met hun nieuwe juffies. U hoort hier zeker van.

gegevens controleren

Binnenkort krijgt ieder kind zijn of haar gegevens mee, zoals wij die op school hebben.

Wilt u alstublieft goed kijken of deze nog kloppen? Het gaat om adressen, telefoonnummers en noodnummers en eventuele allergieën.


Verder zal er een bijlage zijn waarin wij toestemming vragen voor het gebruiken van foto's in de nieuwsbrief, op de website en in de schoolkrant. Zeker met de nieuwe vorm van de nieuwsbrief is het van belang dat wij van alle kinderen weten wat wij mogen plaatsen.

28 februari is het Carnaval op school

De kinderen mogen verkleed naar school komen in het thema van de vertelstof of periodestof van de klas.

Alle klassen zijn om 12:45 uur uit.

Lentemarkt 18 april

De lentemarkt staat gepland op 18 april. Zet de datum vast in de agenda, dan maken we er samen weer een hele mooie dag van.

Wilt u deze Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden kan hier.