Basisschool de Adriaan Roland Holt School is de vrijeschool van Bergen

Basisschool de Adriaan Roland Holt School is de vrijeschool van Bergen

Samen vieren
verbindt.

Gepubliceerd op: 24-06-2021Nieuw

nieuwsbrief 28 juni

nieuwsbrief 28 juni

  • Voorwoord Constanze
  • Sint Jan 2021
  • Ickabog Tekenwedstrijd
  • Gevonden voorwerpen
  • Even voorstellen
  • Theatersport
  • Amada

Beste ouders,

Vanaf deze week mogen we van de overheid de cohortering los laten en dat geeft weer ruimte om met elkaar dit schooljaar goed af te sluiten. Zo kunnen we met alle kinderen samen genieten van de musical van klas 6 en deze leerlingen samen uitzwaaien.


Achter de schermen wordt er nog hard gewerkt. Afgelopen week hebben we een online inspectieonderzoek gehad en deze week willen we met de MR onze plannen voor komend jaar doornemen en beleidsstukken bespreken. Vanuit een schoolscan hebben we een plan opgesteld hoe we de extra gelden vanuit het NPO programma in willen zetten. Ik zal hier later nog op terugkomen.

Komende week gaan we de twee laatste weken van dit schooljaar in. Er komt nog een mail over de praktische punten en de planning voor komend jaar.

Hartelijke groet Constanze

Sint Jan

Afgelopen donderdag en vrijdag hebben we met de kinderen van klas 1 tot en met 6 en de Samen naar Schoolklas Sint Jan gevierd. Na beschuit met aardbei begon het feest. Er was veel te doen, volksdans met prachtige muziek, spetterende waterspelletjes en er werden door de kinderen prachtige bloemenkransen gevlochten. Als hoogtepunt heeft meester Sjaak nog ijsjes uitgedeeld. De kleuters hebben op vrijdag genoten van hun feest.

Ickabog Tekenwedstrijd

Gevonden voorwerpen

Er zijn weer heel wat gevonden voorwerpen!

In de laatste schoolweek wordt er 's ochtends, bij mooi weer, een rek buiten het hek geplaatst met de gevonden voorwerpen. Nemen jullie een kijkje?

Even voorstellen…onze nieuwe onderwijsassistent

Mijn naam is Margaret Rijkes, momenteel in de laatste weken werkzaam als onderwijsassistent op het Dalton kindcentrum het Parelhof in Purmer-Noord. Na de zomervakantie mag ik tot mijn grote vreugde deel uit gaan maken van het team van jullie school.


Naast mijn werk op school heb ik sinds 2009 mijn eigen praktijk: Alles is kids waarin ik trainingen geef aan hoog gevoelige kinderen en hun ouders. Verder ben ik trotse moeder van twee grote zoons. Ik kijk ernaar uit om bij jullie van start te gaan! Tot snel!

Lieve groet, Margaret Rijkes

Theatersport

Wij van Jeugdtheatersport hebben iets leuks voor de kinderen van 8 tm 12 jaar.

We organiseren op 17 augustus een dag theatersport in de Burcht in Bergen, een dag vol lol en spelplezier waarbij de kinderen leren te improviseren, te spelen zonder script.

Het is een speelse activiteit waarbij er naast een hoop lol ook allerlei soft skills zoals accepteren, samenwerken, jezelf presenteren en omgaan met falen getraind worden.


Bekijk onze flyer voor meer informatie


Vacatures Amada


Amada een collectief dat liefdevolle zorg biedt en geïnspireerd is door antroposofie is op zoek naar nieuwe medewerkers/ medewerksters.

Meer info via wieteke@amadazorgcollectief.nl